Utmana din kreativitet

Att vara kreativ är inte bara guld och gröna skogar. Även de som verkar vara mest kreativa stöter på utmaningar och kan få känslan att ingenting blir bra ibland. Men det är bara mänskligt och en del av hela ens process i att vara kreativ. Alla idéer kan inte bli bra om det ibland inte kommer en idé som inte funkar eller som får nedslag.

När de här utmaningarna kommer – för det kommer de att göra – så försök ta dig an utmaningen och se det som en lärdom. Även om det inte kommer något gott ur det så har du i alla fall lärt dig hur du inte ska göra eller vad som inte funkar för dig. När du utmanar din kreativitet så växer du som person.

Ta tag i problemet

Om du stöter på en riktigt svår utmaning som verkar vara väldigt jobbig att ta sig över kommer det inte hjälpa att skjuta fram problemet. För det kommer förr eller senare ändå att komma tillbaka till dig, så du kan lika gärna ta tag i det nu. Det kanske samtidigt som du njuter av en behaglig vistelse på ett spa för att koppla av och komma till ro, något du kan boka här.

Om du löser problemet eller tar dig an utmaningen direkt behöver du inte göra det senare – vilket betyder att du kan fokusera på dina kreativa processer. Ju mer du stöter bort en utmaning, desto jobbigare kommer den bli att klara av. Det kan låta klyschigt att se en utmaning som en lärdom men låt det då vara det. För det kommer i alla fall att hjälpa dig med kreativiteten.