Alla är vi kreativa

Vi alla har en kreativ sida vare sig vi visar den eller inte. Alla människor skapar något varje dag genom att leva. Alla tänker förmodligen inte så här men det är faktiskt så om du tänker efter. Vare sig du sitter vid datorn hela dagen och svarar på mail eller om du jobbar som snickare och bygger hus skapar du något.

Detta betyder att vi alla har en kreativ sida – bara att den visar sig på olika sätt hos olika människor. Vilket i sin tur betyder att vad som helst kan vara kreativt. Det kan alltså vara kreativt att lägga upp mat på tallriken, skriva ihop en inköpslista, eller skruva ihop ett ståbord. Läs mer här om du vill vara kreativ genom att sätta ihop användbara möbler.

Inget är bättre än det andra

Det ena är inte bättre än det andra. Alla sätt att vara kreativ på är ett bra sätt – så länge du inte skapar något som skadar någon eller något. Det finns ingen värdering när det kommer till att vara kreativ och det finns heller inga rätt eller fel. Så länge du känner att du får utlopp för några känslor eller liknande så är det bara att fortsätta.

Du kan också göra det bara för att det är kul. Eller så bara känner du för att skapa något. Gör det du känner för och var kreativ på ditt sätt. Att skapa något unikt är något av det häftigaste du kan göra här i livet.